Luxe plafond

Wilt u een luxe plafond?

Wilt u een luxe spanplafond in uw huis of bedrijf? Wilt u de juiste sfeer in uw interieur aanbrengen zonder de nadelen van een ingrijpende verbouwing? Kom dan langs bij SpanNed. Ons spanplafond is gemakkelijk aan te brengen en geeft iedere ruimte een elegante uitstraling. Met een uitgekiend montage concept zorgen wij dat de overlast tot het minimum wordt beperkt.

  • Diverse mogelijkheden
  • Ruim assortiment
  • Innoverende producten
  • Installatie in 1 dag
  • Luxe, elegante uitstraling
  • Maatwerk

Bel ons meteen voor een offerte.

Luxe plafonds

Luxe plafonds

Koop uw luxe spanplafond bij SpanNed

SpanNed is een onafhankelijke aanbieder van bekende luxe spanplafonds. Wij adviseren u graag en helpen u met het maken van uw keuze. Wij adviseren u in diverse mogelijkheden. Elk plafond van SpanNed is uniek en maatwerk, dat afgestemd is op uw persoonlijke wensen en situatie. Wij bieden de keuze uit een zeer ruim assortiment van diverse design plafonds en wanden en komen regelmatig met innoverende producten.

De professionele monteurs van SpanNed (Spanplafond Nederland) klaren de klus uiterst efficiënt en doorgaans binnen 1 dag. Wij zorgen voor een minimum aan overlast en rommel. ‘s Morgens beginnen, ’s avonds een schitterend nieuw plafond of wandbekleding, met als eindresultaat een uitstraling van opzienbarende klasse.

Maak een afspraak voor uw luxe spanplafond

Wees welkom contact op te nemen voor meer informatie over luxe spanplafonds. Bel SpanNed als u vragen heeft over de producten en mogelijkheden. Onze experts staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden of om een afspraak met u te maken waarop zij bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken.