Naadloze plafondpanelen

De naadloze plafondpanelen van SpanNed geven iedere ruimte een luxueuze en elegante uitstraling. Daarnaast zorgt een naadloos spanplafond voor een verbeterde akoestiek. Al onze spanplafonds zijn maatwerk en hebben daardoor een uniek karakter. We plaatsen de plafonds aan de hand van een uitgekiend montageconcept, waardoor we overlast tijdens de werkzaamheden altijd tot een minimum beperken. Onze naadloze plafondpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende prijzen. Dit hangt af van uw wensen ,de afmetingen en de ruimte. Wij hebben spanplafonds voor ieder budget, beginnend vanaf  € 80,- de vierkante meter.                                                                                                                                           

Naadloos spanplafond

Met een naadloos plafond worden de ruimtes waarin we leven en werken aangepast aan onze behoeften. Woongenot, licht, comfort en een optisch ruimer gevoel spelen hierbij een belangrijke rol. De plafonds worden gevormd door naadloze plafondpanelen. Deze bestaan uit een zeer fijn geweven doek dat voorzien is van een pu coating. Daarnaast zijn de plafonds leverbaar in diverse kleuren. De matte, natuurlijke uitstraling van het polyester plafond is gelijkaardig aan een gestuukt plafond. Een plafond van polyester heeft echter als voordeel dat het de akoestiek verbetert. Door de tussenruimte te voorzien van een absorberende isolatie laat u de galm bijna volledig verdwijnen. Bij grote plafonds in ruimten die breder zijn dan 5 meter wordt het oppervlak afgewerkt met een kleine lasnaad die nauwelijks opvalt. De lengte van een naadloos spanplafond kan tot wel 50 meter gaan. Dit is ideaal voor kantoren, winkels, restaurants, hotels en ziekenhuizen. 

Over SpanNed – Spanplafond Nederland

SpanNed biedt hoogstaande, innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van plafond- en wandbekleding. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder en verkopen naadloze plafondpanelen van diverse merken. Zo hebben we onder andere de revolutionaire spansystemen van Clipso® en Descor® in het aanbod. Onze naadloze spanplafonds en wanden zijn leverbaar in heel Nederland voor particulieren en zakelijke klanten. De plafondpanelen zijn aanpasbaar aan elke situatie bij nieuwbouw en renovatie. Perfect om toe te passen in de badkamer, woonkamer, keuken, hal, entree, keuken, winkel, wellness, showroom enzovoort.

De voordelen van naadloze plafondpanelen

Wanneer u kiest voor de naadloze plafondpanelen van SpanNed bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Daarnaast ervaart u tal van andere voordelen bij een naadloos spanplafond:
 

  • Volledig aangepast aan uw wensen.
  • Vlekkeloze afwerking en perfect homogene oppervlakken.
  • Zuiver en zorgvuldig werk met minimale hinder tijdens de werkzaamheden.
  • Snelle en schone montage zonder geuroverlast.
  • Koud opgespannen.
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Aanpasbaar aan alle wand- en plafondtypes.
  • Mogelijkheid tot inbouwen van spots, verlichtingselementen, luidsprekers, ventilatieroosters, sierlijsten, plafondrozetten enzovoort.  
  • Tien jaar garantie op de door ons gemonteerde plafonds.

Offerte aanvragen voor naadloze plafondpanelen

Voor kwalitatieve, naadloze plafondpanelen bent u bij SpanNed aan het juiste adres. Neem meteen contact op met ons om een afspraak te maken. Vervolgens komen we vrijblijvend aan huis voor persoonlijk advies over de realisatie van een naadloos spanplafond. Wij verzorgen maatwerk spanplafonds die volledig zijn afgestemd op uw wensen en situatie. Op basis daarvan maken we een offerte op, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de kosten voor naadloze plafondpanelen.