Spanplafond in de woonkamer | SpanNed

Spanplafond woonkamer

SpanNed heeft spanplafonds die zeer geschikt zijn voor in de woonkamer. De doeken hebben een strakke en luxe uitstraling. Het mooiste aan een spanplafond bij SpanNed, is dat wij deze volledig op maat maken naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld verlichting of sierlijsten in uw plafond? Dan bent u bij SpanNed aan het juiste adres.

Spanplafond laten plaatsen Noord-Brabant

Spanplafond laten plaatsen Noord-Brabant

Groot aanbod in spanplafonds

Voor iedere woonkamer hebben we een passend spanplafond dankzij ons groot aanbod. Omdat het vooral maatwerk betreft, zijn de prijzen heel erg verschillend. Wij hebben een aanbod voor elke portemonnee. Als onafhankelijk adviseur komen wij vrijblijvend bij u thuis langs, zodat wij u kunnen adviseren over de vele mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen, kunnen wij een vrijblijvende prijs geven voor het betreffende plafond.

Voordelen spanplafond bij SpanNed

Een spanplafond in de woonkamer bij SpanNed heeft vele voordelen:

 • Luxe en elegante uitstraling
 • Snelle installatie, meestal binnen 1 dag
 • Alles op maat
 • Groot assortiment
 • Betaalbare prijzen, al vanaf 85 euro per vierkante meter

Spanplafond in de woonkamer laten plaatsen

Waarom uw spanplafond in de woonkamer laten plaatsen door SpanNed? Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in spanplafonds en het plaatsen hiervan. Wij geven advies op maat en leveren spanplafonds van hoge kwaliteit. In heel Nederland worden onze spanplafonds geplaatst. Een spanplafond van SpanNed zorgt ervoor dat uw woonkamer een elegante en luxe uitstraling krijgt. Wij zijn onafhankelijk aanbieder van verschillende merken zoals Clipso® en Descor® spansystemen.

Tijdens het plaatsen van het spanplafond streven wij ernaar om u zo weinig mogelijk tot last te zijn. Omdat wij veel ervaring hebben, gaat het plaatsen van een spanplafond in de woonkamer zonder rommel en/of gedoe. Bij zowel nieuwbouw als renovatie en bij zowel zakelijke toepassing of een particuliere toepassing. De plafonds worden professioneel geplaatst in diverse ruimtes: badkamer – woonkamer – keuken – hal – entree – kantoor – winkel – wellness – showroom.

SpanNed is gevestigd in Hengelo en onderdeel van Binnen Renovatie Techniek. Bel ons op 0575 700 516 voor meer informatie over spanplafonds in de woonkamer. Heeft u vragen over de producten en mogelijkheden? Onze experts staan graag klaar om uw vragen te beantwoorden of om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u ons contactformulier invullen.

Vul ons contactformulier in

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnr. (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht