Spanplafond kopen

Spanplafond

Bij SpanNed kunt u een enorme variatie aan spanplafonds kopen. Ieder plafond is op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen. Als onafhankelijke aanbieder van bekende spanplafond spansystemen in Gelderland is SpanNed uw ervaren consulent. Wij staan u graag bij met advies over de diverse mogelijkheden zodat u de juiste keuze kunt maken. De plafonds van SpanNed zijn altijd uniek en op maat gemaakt. Ieder plafond is afgestemd op uw persoonlijke wensen en situatie. Dankzij ons ruime assortiment van verschillende design spanplafond en wanden en er verschijnen regelmatig innoverende producten, vindt u bij SpanNed steeds wat u zoekt.

SpanNed zorgt voor:

  • Luxe, elegante uitstraling
  • Maatwerk
  • Diverse mogelijkheden
  • Ruim assortiment
  • Innoverende producten
  • Installatie in 1 dag
Spanplafond kopen

Spanplafond kopen

Waarom uw spanplafond kopen bij SpanNed?

SpanNed is een onafhankelijke aanbieder die gevestigd is in Hengelo. Wij zijn een onderdeel van Binnen Renovatie Techniek BV en geven al meer dan 10 jaar advies op maat. Bij ons krijgt u een luxe plafond, met een sfeervolle uitstraling, zodat wonen en werken behaaglijk wordt.
SpanNed biedt spanplafonds en wanden aan door heel Nederland en is onafhankelijk aanbieder van diverse merken spanplafonds, waaronder de revolutionaire Clipso® en Descor® spansystemen.
Onze professionele monteurs plaatsen de plafonds en zorgen ervoor dat u een minimum aan overlast ervaart. Wij plaatsen de plafondsystemen zonder rommel en gedoe. Aanpasbaar voor elke situatie bij nieuwbouw – renovatie voor particulier en of zakelijk. De plafonds worden professioneel geplaatst in diverse ruimten: badkamer – woonkamer – keuken – hal – entree – kantoor – winkel – welness – showroom

Neem contact op om een spanplafond te kopen naar wens

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor het kopen van een spanplafond naar wens. Wij luisteren naar uw wensen, bespreken de mogelijkheden en verzorgen vervolgend het spanplafond dat u graag wilt.