Spanplafond plaatsen

Spanplafond laten plaatsen

Een spanplafond laat u plaatsen door de professionals van SpanNed. Wij zorgen voor een minimum aan overlast en rommel. Wanneer wij starten in de ochtend kunt u wellicht ’s avonds al genieten van een prachtig nieuw plafond of wandbekleding. U zult verrast zijn van het eindresultaat met zijn uitstraling van opzienbarende klasse.

Als onafhankelijke aanbieder van bekende spanplafond spansystemen in Gelderland is SpanNed uw ervaren consulent. Wij staan u graag bij met advies over de diverse mogelijkheden zodat u de juiste keuze kunt maken. De plafonds van SpanNed zijn altijd uniek en op maat gemaakt. Ieder plafond is afgestemd op uw persoonlijke wensen en situatie. Dankzij ons ruime assortiment van verschillende design plafonds en wanden en er verschijnen regelmatig innoverende producten, vindt u bij SpanNed steeds wat u zoekt.

SpanNed zorgt voor:

  • Luxe, elegante uitstraling
  • Maatwerk
  • Diverse mogelijkheden
  • Ruim assortiment
  • Innoverende producten
  • Installatie in 1 dag
Spanplafond plaatsen

Spanplafond plaatsen

Waarom uw spanplafond laten plaatsen door SpanNed?

SpanNed is gevestigd in Hengelo en is onderdeel van Binnen Renovatie Techniek BV. Wij geven al meer dan 10 jaar advies op maat en zorgen voor een luxe plafond, met een sfeervolle uitstraling, waar wonen en werken behaaglijk wordt.
SpanNed verzorgt spanplafonds en wanden door heel Nederland en is onafhankelijk aanbieder van diverse merken spanplafonds, waaronder de revolutionaire Clipso® en Descor® spansystemen.
Wij zorgen ervoor dat u bij het plaatsen van de plafonds een minimum aan last ervaart. Deze plafondsystemen worden veelal geplaatst, zonder rommel en gedoe. Aanpasbaar voor elke situatie bij nieuwbouw – renovatie voor particulier en of zakelijk. De plafonds worden professioneel geplaatst in diverse ruimten: badkamer – woonkamer – keuken – hal – entree – kantoor – winkel – welness – showroom

Meteen een afspraak maken om uw spanplafond te plaatsen

Bel ons meteen om een afspraak te maken voor het plaatsen van uw spanplafond.