Spanplafond 

Wilt u het plafond een vernieuwde uitstraling geven en de akoestiek in de ruimte tegelijkertijd verbeteren? Kies dan voor een spanplafond van SpanNed. Wij maken onze spanplafonds volledig op maat, waardoor deze een uniek karakter hebben. Door middel van een uitgekiend montageconcept zorgen we ervoor dat overlast tijdens de werkzaamheden tot een minimum wordt beperkt. Onze naadloze spanplafonds zijn te verkrijgen in allerlei prijzen, afhankelijk van wat uw wensen zijn. Voor ieder budget hebben wij het geschikte spanplafond in de aanbieding. 

Spanplafond van naadloze plafondpanelen

Spanplafonds hebben een stijlvol, minimalistisch uiterlijk en geven uw interieur een elegante look-and-feel. Daarbij creëren ze een optisch ruimer gevoel. Onze spanplafonds worden gevormd door naadloze plafondpanelen en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Naast het realiseren van een strak plafond zorgt een spanplafond ook voor een verbeterde akoestiek in de ruimte . Hierdoor is de vervelende galm bijna volledig verdwenen.

De voordelen van een spanplafond

Met een spanplafond van SpanNed kiest u voor de beste kwaliteit en heeft u talrijke voordelen:

 

  • Het spanplafond is volledig afgestemd op uw wensen.
  • We bieden een vlekkeloze afwerking en garanderen perfect homogene vlakken.
  • Het spanplafond wordt koud gespannen voor een schone montage en minimale hinder van de werkzaamheden.
  • SpanNed garandeert een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Onze spanplafonds zijn aanpasbaar aan alle wand- en plafondtypes. 
  • Mogelijkheid tot het inbouwen van spots, verlichtingselementen, luidsprekers, sierlijsten plafondrozetten en noem maar op.
  • We geven tien jaar garantie op door ons gemonteerde plafonds.

Spanplafond kopen bij SpanNed – Spanplafond Nederland

Voor plafond- en wandbekleding bent u bij SpanNed aan het juiste adres. Wij bieden hoogstaande, innovatieve en duurzame oplossingen en zijn een onafhankelijke aanbieder. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons spanplafonds kopen van diverse kwalitatieve merken, waaronder Clipso® en Descor®. De producten zijn leverbaar in heel Nederland en kunnen worden aangepast aan elke situatie bij nieuwbouw en renovatie. Met een spanplafond van SpanNed geeft u de badkamer, woonkamer, keuken, hal, entree, keuken een sfeervolle uitstraling. Tevens zijn onze plafonds ideaal om toe te passen in winkels, showrooms en in de wellness.

Offerte aanvragen voor een spanplafond op maat

Wilt u ook een spanplafond van SpanNed kopen en laten schitteren in uw interieur? Neem dan direct contact op om een afspraak te maken. Wij komen vrijblijvend aan huis om u te adviseren over het plaatsen van een spanplafond. SpanNed realiseert maatwerk spanplafonds volledig afgestemd op uw wensen en situatie . We stellen een offerte op en bezorgen u een duidelijke prijsindicatie voor de aankoop van uw spanplafond.