Gepost op 06/02/2015 · Gepost in Geen categorie

Zakelijk nieuws

Een gehele nieuwe en frisse uitstraling van het interieur zonder al te veel vervelende ingrepen? Dat kan met een nieuw spanplafond. SpanNed (Spanplafond Nederland) levert en in installeert snel spanplafonds voor elke ruimte: van kantoren tot woonkamers en van hallen tot bad- en slaapkamers.
“We leveren allerhande plafonds, van uitgesproken klassiek tot zeer strak en modern”, duidt eigenaar Frans Hendriks. “Er is tegenwoordig heel veel mogelijk, zelfs een eigen fotoprint haarscherp op het plafond behoort tot de mogelijkheden.” Frans heeft meer dan tien jaar ervaring in advisering en installatie van dergelijke plafonds in Oost-Nederland.

Met SpanNed richt hij zich op heel Nederland.
SpanNed plafonds zijn gemakkelijk aan te brengen en geven iedere ruimte een luxe, elegante uitstraling. Doordat er goed wordt voorbereid, is de overlast op moment van plaatsing zeer beperkt. SpanNed is een onafhankelijke aanbieder van bekende systemen. Door de jarenlange ervaring kan er bovendien snel en kundig worden gereageerd op elke wens.
SpanNed heeft een zeer ruim assortiment van diverse design plafonds en wanden. Het unieke systeem garandeert u een glad en strak plafond. De montage geschiedt door de professionele monteurs van SpanNed en meestal kan de klus binnen één dag geklaard worden.
Interesse of meer informatie over de mogelijkheden? Kijk op www.spanned.nl.

Bericht geplaatst door: Frans Hendriks